Založ si blog

Konečným víťazom bude dobro!

Existuje veľa ľudí, ktorí sa usilujú o dobro vo svojom živote. Ktorí sa usilujú o ušľachtilosť, čestnosť a spravodlivosť, čiže o princípy nadčasovej a univerzálnej hodnoty. Sú to princípy, ktoré podporujú pravú krásu, veľkosť a skutočnú hodnotu života a preto je Zdrojom života podporovaný každý človek, ktorý sa o ne snaží.

 

A z tohto Zdroja života povstali univerzálne Zákony, prostredníctvom ktorých bolo všetko okolo nás sformované. Preto sú tieto Zákony, prostredníctvom ktorých všetko vzniklo nositeľmi a podporovateľmi všetkého, čo je dobré, ušľachtilé a krásne.

 

Vesmírne Zákony sú teda dobrom! Sú podporovateľmi dobra! Zlo, do tohto veľkého plánu dobra vniesli iba ľudia samotní! Zlo je čisto ľudským dielom!

 

Ak sa ale v tomto neprehľadnom a nesmiernom súčasnom zmätku, plnom zla, nespravodlivosti, chamtivosti, klamstva, egoizmu a neúcty k ľuďom postaví hoci i len jeden jediný človek na stranu dobra, ušľachtilosti a spravodlivosti je paradoxne silnejší, aj keby celý skazený svet stál proti nemu.

 

Za týmto človekom totiž stoja …Zákony vesmíru! Zákony vesmíru! A každý, kto sa nachádza v ľuďom nepochopiteľnej podpore prirodzeného pôsobenia celého vesmíru sa stáva mimoriadne silným, ba až neporaziteľným! Ak je totiž pevný vo svojom presvedčení o víťaznej sile dobra, stojí v podpore Zákonov vesmíru. Zákony vesmíru stoja za ním! Zákony vesmíru, ktoré sú totožné s Dobrom a Pravdou. Ktoré sú s nimi zajedno! Zákony vesmíru, ktoré sú odleskom veľkosti Toho, kto ich do univerza vložil.

 

Vo vlastnom prežívaní spozná napokon takýto človek, ale i jeho odporcovia, že úslovie o Pravde, ktorá nakoniec predsa len zvíťazí, nebolo nikdy iba prázdnou frázou.

 

Dobrí ľudia zotrvajte v dobre a uverte v jeho víťazstvo! Pravda zvíťazí! Zákony vesmíru zvíťazia!

 

Nimi bude napokon dobro opäť pozdvihnuté na miesto, ktoré mu právom patrí a spolu s ním i všetci tí, ktorí ho svojim životom uctievajú.

 

Zlo však, spolu s všetkými jeho stúpencami a prisluhovačmi bude zatlačené dolu, do temných hlbín, kde je jeho pravé miesto, aby už viac neotravovalo túto Zem.

 

Dobrí ľudia, vytrvajte v konaní dobra, lebo čím sa noc zdá byť tmavšou, tým bližšie je svitanie! Už to nebude tak dlho trvať!

 

Tragické dôsledky nezáujmu o Boha

28.07.2014

Kto nemá záujem o Stvoriteľa, o toho nebude mať záujem ani On! Ľudia, ktorí nemajú túžbu po Hospodinovi, po poznaní jeho Vôle, jeho Zákonov a po živote podľa nich sa takýmto spôsobom sami a z vlastného rozhodnutia od neho odpájajú. Potom sa i Najvyšší od nich dištancuje, pretože to oni sami práve takto chceli. Kto sa teda nesnaží milovať Stvoriteľa vyššie uvedeným [...]

Klamstvá falošných prorokov súčasnej doby

24.07.2014

Keď sa pozrieme do ďalekej minulosti, kedy bolo slovo „prorok“ aktuálne v povolanom židovskom národe zistíme, že sa proroci vždy delili na dve základné kategórie: na pravých a falošných. O jedných i o druhých sa píše v starozákonných spisoch. Ak sa niekto zaoberal touto problematikou trochu hlbšie mohol si všimnúť určité kritérium, na základe ktorého bolo možné [...]

Dôverujte Bohu!

18.07.2014

Tomu, kto vo svojom živote dôveruje Najvyššiemu, toho i On sám poctí svojou dôverou! Toho poctí takými prejavmi dôvery, ktoré mu až doslova zázračným spôsobom urovnajú jeho cesty. Aj v dnešnej dobe je totiž možné, aby sa diali zázraky. Zázraky, o ktorých racionálny človek súčasnosti ani len netuší, ktoré vôbec nepovažuje za možné, ba ktorým sa vo svojej [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 43251x
Priemerná čítanosť článkov: 3327x

Autor blogu

Kategórie